If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами би било добре да разкажеш така ще си полезен на тези които им предстои съответния ремонт. Би било добре да цитираш цени и ако може и от къде е взето (правено). Можеш да си променяш предишния пост за да ти е всичко на едно место.
Безаварийно каране!
и аз това забелязвам. не ми е никак готино. слагам само оригинални части и ремонта ми е в Ителсервиз. според вас товарят ли ме защото аз имам такива съмнения.
на мен последно ми бяха казали цена с отстъпката малко под 300лв. но беше преди 2 месеца тогава питах информативно просто... без отстъпка е 360-380лв някъде..
в италсервиз дадох 650 лв за комплект съединител на Валео. и това при положение че скоростната кутия беше свалена вече. собственика на сервиза ми обясняваше че ако не се сложи оригинален Валео съединител щяло да има някаквавибрация в скоростната кутия и да тресе. това е цена за целия комплект, феродов, притискателен диск и лагери + работа (без сваляне на скоростна кутия)! вижда ми се множко така че моля ви дайте някакво мнение.
в италсервиз дадох 650 лв за комплект съединител на Валео. и това при положение че скоростната кутия беше свалена вече. собственика на сервиза ми обясняваше че ако не се сложи оригинален Валео съединител щяло да има някаквавибрация в скоростната кутия и да тресе. това е цена за целия комплект, феродов, притискателен диск и лагери + работа (без сваляне на скоростна кутия)! вижда ми се множко така че моля ви дайте някакво мнение.
отговора на въпроса ти е по нагоре в темата, но ето все пак:
Първоначално публикувано от valjo
za GTV е повече, незнам шо ... на шарки го зехме за 350 след отстъпката от александър, иначе беше над 400
Comment